![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2018/05/گروه-دوگانه-پرست-495x300.jpg)
مناظره پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) با گروه دوگانه پرست..
پنج گروه از مخالفین اسلام که هر گروه پنج نفر و جمعاً ۲۵ نفر بودند، باهم تفاهم کردند و هم رأی شدند که به حضور پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ شرفیاب شده و به بحث و مناظره بپردازند.
این گروهها عبارت بودند از: یهودی، مسیحی، مادّی، مانُوی و بتپرست.
اینها در مدینه به حضور پیامبر آمدند، دور پیامبر ـ…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2018/05/گروه-مادیون-495x300.jpg)
مناظره پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) با گروه مادیون..
اشاره:
پنج گروه از مخالفین اسلام که هر گروه پنج نفر و جمعاً ۲۵ نفر بودند، باهم تفاهم کردند و هم رأی شدند که به حضور پیامبر . صلّی الله علیه و آله . شرفیاب شده و به بحث و مناظره بپردازند. این گروهها عبارت بودند از: یهودی، مسیحی، مادّی، مانُوی و بتپرست. اینها در مدینه به حضور پیامبر آمدند، د…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2018/05/اشراف-قریش-495x300.jpg)
مناظره پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) با اشراف قریش..
اشاره:
پیامبر(صلی الله علیه و آۀه) از همان ابتدا به صورت منطقی با مردم صحبت میکردند و افرادی که قلبهای پاکتر و تعلق کمتر به دنیا داشتند و به فکر منافع خود نبودند، استدلالهای پیامبر(صلی الله علیه و آله) در آنها اثر میکرد و به سرعت به اسلام میگرویدند و با منطق فطری و فکری اسلام را میپذیرفتند. پ…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2018/05/مناظره-پیامبر-اسلامص-1-495x300.jpg)
مناظره پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) با گروه مسیحیان..
اشاره:
پنج گروه از مخالفین اسلام که هر گروه پنج نفر و جمعاً ۲۵ نفر بودند، باهم تفاهم کردند و هم رأی شدند که به حضور پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ شرفیاب شده و به بحث و مناظره بپردازند. این گروهها عبارت بودند از: یهودی، مسیحی، مادّی، مانُوی و بتپرست. اینها در مدینه به حضور پیامبر آمدند، دور…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2018/05/مناظره-پیامبر-اسلامص-495x300.jpg)
مناظره پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) با گروهی یهودی..
اشاره:
پنج گروه از مخالفین اسلام که هر گروه پنج نفر و جمعاً ۲۵ نفر بودند، باهم تفاهم کردند و هم رأی شدند که به حضور پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ شرفیاب شده و به بحث و مناظره بپردازند. این گروهها عبارت بودند از: یهودی، مسیحی، مادّی، مانُوی و بتپرست. اینها در مدینه به حضور پیامبر آمدند، دور…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2018/05/نصاری-نجران-495x300.jpg)
مناظره پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) با نصاری نجران..
اشاره:
بخش با صفای «نجران»، با هفتاد دهکده تابع خود، در نقطه مرزی حجاز و یمن قرار گرفته است. در آغاز طلوع اسلام، این نقطه تنها منطقه مسیحینشین حجاز بود که به عللی از بتپرستی دست کشیده و به آئین مسیح گرویده بودند.[۱] پیامبر اسلام ـ صلّی الله علیه و آله ـ به موازات مکاتبه با سران دول و مراکز …
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2018/04/حضرت-محمد-صلی-الله-علیه-و-آله-و-سلم-495x300.jpg)
نامه های پیامبراعظم (صلی الله علیه و آله)..
اشاره:
وقتی در نامه ها و مکتوب های مربوط به پیامبرخدا، حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم)دقت و تأمل می کنیم، به نکات ظریف و دقیقی در لابه لای آنها برمی خوریم که در نوع خود، کم نظیر یا بی نظیر است. مرحوم آیت الله احمدی میانجی به چند نکته اساسی و ویژگی مهم در نامه های پیامبر(صلی الله علیه و آله و س…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2018/02/پیامبر-اسلام-مانع-نزول-عذاب-495x300.jpg)
گزارشی ازنامه های پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله..
اشاره:
ارسال نامه ها و پیام ها در عصر رسالت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله از جایگاه ویژه ای برخوردار است. در اهمیت این موضوع همین بس که محققین و دانشمندان کتاب های مستقلی درباره آن نگاشته اند. گرچه برخی از نویسندگان از کنار این مهم بی تفاوت گذشته اند یا به طور سطحی و گذرا در این موضوع نکاتی را یادآور گشت…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2016/12/نمونه-وقف-نامه-امام-علی-علیه-السلام-495x300.jpg)
گزارشی ازنامههای پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله.
چکیده:
ارسال نامهها و پیامها در عصر رسالت پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) از جایگاه ویژهای برخوردار است. در اهمیت این موضوع همین بس که محققین و دانشمندان کتابهای مستقلی درباره آن نگاشتهاند. گرچه برخی از نویسندگان از کنار این مهم بیتفاوت گذشتهاند یا به طور سطحی و گذرا در این موضوع نکاتی را یادآ…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2015/09/امام-محمد-باقر-عليه-السلام-495x300.jpg)
مناظره امام باقر علیه السلام با طاووس یمانی..
چکیده:
یکی از مسائل مهم که نیاز به توجه ، بررسی و تبیین دارد بحث مناظرات ائمه اطهار علیهم السلام است در همین راستا آن بزرگواران در مسائل کلامی و فقهی مناظرات عمیقی با مخالفین داشته است، از جمله این مناظرات، مناظره امام باقر علیه السلام با طاووس یمانی است که شروع مناظره از سوی طاووس است و در این بار…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2019/04/سفیر-پیامبر-495x300.jpg)
سفیر پیامبر به حبشه.
چکیده:
پیامبر گرامی اسلام (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) در اواخر سال ششم، یا اوایل سال هفتم هجری تصمیم گرفت سران کشورها و حاکمان نواحی مختلف را به اسلام دعوت کند. بدین جهت سفیران زیادی را به مناطق مختلفی اعزام کرد. یکی از سفرای پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) "عمرو بن امیه ضمری" (عمرو بن امیه ضمری…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2019/04/تاریخ-طبری-495x300.jpg)
سه نامه از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله در تاریخ طبری..
چکیده:
اسلام دینی فراگیر و جهان شمول است و از همان آغاز ظهور، خود را در حصارهای تنگ نژادی و قبیله ای محدود نساخت از همین روی پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله در سال ششم هجری در راستای رسالت جهانی خویش، با ارسال نامه هایی به سران ممالک هم جوار حجاز، ایشان را به اسلام فراخواند . طبری مورخ معروف در کت…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2015/09/نگاه-نهج-البلاغه-به-نوجوانان-495x300.jpg)
نامه ۲۱ نهج البلاغه: پرهیز از اسراف، ذخیره برای آخرت..
چکیده:
از صدر این نامه که در انساب الاشراف بلاذرى آمده، استفاده مى شود که افرادى به امام(علیه السلام) خبر داده بودند که زیاد مرتکب کارهاى خلافى مى شود از جمله اینکه سفره رنگین با چند نوع غذا ترتیب مى دهد و در برخورد با افراد، متکبرانه برخورد مى کند. امام(علیه السلام) در این نامه او را از اسراف، تکبر و …
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2019/04/سفیر-پیامبر-1-495x300.jpg)
سفیر پیامبر به روم..
چکیده:
رسول گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله) از طرف خداوند متعال مامور بود که سران کشورهای بزرگ آن زمان را به دین مبین اسلام دعوت کند. در آیات قرآن دعوت آن حضرت به اسلام دعوتی جهانی مطرح شده است. در حدیثی از پیامبر(صلی الله علیه و آله) نیز به این امر اشاره شده است. آن حضرت میفرماید:«ان الله بعثنی ر…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2019/04/«هرقل»-495x300.jpg)
پیامبر (ص) و «هرقل» قیصر روم..
چکیده:
هرقل که او را هراقلیوس و هراکلیوس نیز گویند، در عصر پیامبر اسلام بر ملت روم و شامات سلطنت داشت، کشور مصر هم تحت الحمایه وی بود، عظمت و قدرت او همه جا را فراگرفته بود، مخصوصا پس از شکست دادن خسروپرویز پادشاه ایران و ضعف سلطنت ساسانیان، قدرت بیشتری به دست آورده بود و اگر به حمله مسلمانان و اعرا…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2019/04/نامه-های-پیامبراعظم-495x300.jpg)
ویژگی های نامه های پیامبراعظم (صلی الله علیه و آله)..
چکیده:
وقتی در نامه ها و مکتوب های مربوط به پیامبرخدا، حضرت محمد (صلی الله علیه و آله)دقت و تأمل می کنیم، به نکات ظریف و دقیقی در لابه لای آنها برمی خوریم که در نوع خود، کم نظیر یا بی نظیر است. مرحوم آیت الله احمدی میانجی به چند نکته اساسی و ویژگی مهم در نامه های پیامبر(صلی الله علیه و آله) اشاره ک…