نوشتهها
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2016/05/فرقه-شیخیه-1-495x300.jpg)
مهدویت و فرقه های انحرافی فرقه شیخیه
اشاره:
مکتب شیخیه (کشفیه - پایین سری) در اوایل قرن ۱۳ ه .ق به وسیله احمد بن زین الدین معروف به «شیخ احمد احسایی » (۱۱۶۶- ۱۲۴۱ ق) پدید آمد. مکتبی که نه تنها خود دستخوش تحولات زیاد گردید; بلکه باعث به وجود آمدن تحولات بسیار دینی و اجتماعی و حتی نظامی در کشور ایران شد و بذر بابیت و بهائیت پاشیده گردید. …
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2018/01/فرقه-بهائیت-1-495x300.png)
شیخیه بستر پیدایش بابیت و بهائیت (۲)
اشاره
در قسمت پیشین، از شیخ احمد احسایی به عنوان پایه گذار مکتبی فکری کفرآمیز و صاحب اندیشه ای پر هیاهو در قرن سیزدهم هجری، سخن رفت که مبدا پیدایش فرقه ای نامیمون به نام «شیخیه » شده است. نگارنده، مدعی است که اندیشه و قرائت های غیر مقبول «شیخیه » از بعضی از تعالیم دینی، انحرافات گوناگونی در …
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2015/06/سلامت-495x300.jpg)
تأثیر روزه برسلامتی جسم
روزه گرفتن گرسنگی نیست بلکه یک نوع استراحت است که به بدن این امکان را می دهد که مواد مزاحم را خارج کند و درون را پاک سازد و بازسازی نماید.
انسانها از این نیروی عظیمی که در درون خود دارند غافلند .روزه باارزش ترین روش برای جوان شدن و ترمیم بدن است ،روزه یک عمل جراحی بدون چاقوست؛این روش مطمئن ترین ،بی…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2014/06/maad-e1407130934379.jpg)
وضعیت جسم مادى انسان در قیامت
اگر قرار باشد، جسم مادی انسان دوباره در قیامت، برانگیخته شود، با توجه به تبدیل مواد که در طبیعت صورت می گیرد و جزئی از بدن کسی، جزء بدن دیگری می شود، چگونه معاد جسمانی ممکن است؟
پاسخ:
از مسایل مهم در بحث معاد، چگونگی تحقق آن است.
آیا حیات بعد از مرگ تنها جنبه روحانی دارد، یعنی روح انسان بعد از …