نوشتهها
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2016/08/نه-راهكار-به-جاى-تنبيه-495x300.jpg)
۹ راهکار به جاى تنبیه –
تحقیقات نشان می دهد، زمانی که والدین به دلیل عدم دسترسی به راه های دیگر، کودکشان را تنبیه می کنند، دچار احساس گناه می شوند. به علاوه تنبیه بدنی، استفاده از رفتار پرخاشگرانه و خشونت برای حل مشکلات را به کودکان می آموزد. تنها تأثیر تنبیه بدنی علیرغم خواست خانواده ها، آموزش خشونت بیشتر است. هم چنین کودکانی که تنب…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2015/08/tanbih-as-negahe-eslam-495x300.jpg)
تنبیه از دیدگاه اسلامى
آیا تنبیه یک روش تربیتى است؟ کارایى آن در چه سطحى است؟ شرایط استفاده از آن چیست؟ چه کسانى اجازه اعمال آن را دارند؟ اسلام در این زمینه چه مىگوید؟ روانشناسان و مربیان تربیتى چه مىگویند؟ اینها و پرسشهایى از این دست، پرسشهایى است که در محافل تربیتى، زیاد مطرح است. چنین مشهور و معروف شده که تنبیه از نظر روانشناس…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2014/09/th1.jpg)
نقش تنبیه در تربیت از دیدگاه امام على(علیه السلام)
روانشناسان معتقدند با توجه به زیانهاى متعدد روشهاى تنبیهى بهتر است هرگز از آنها به عنوان روشهاى تربیتى و اصلاحى استفاده نشود و به جاى آنها از روشهاى دیگر استفاده گردد، با این حال گاه ممکن است رفتار فرد چنان وخیم و خطرناک باشد که هیچ روش دیگرى به اصطلاح جواب ندهد و ناچار کاربرد روش تنبیه تنها روش ممکن باشد…
![](http://old.farsi.al-shia.org/wp-content/uploads/2014/09/kids_3-e1415789657838.jpg)
نقش تنبیه در تربیت از دیدگاه اسلام
آیا تنبیه، یک روش تربیتی است؟ کارایى آن در چه سطحى است؟ شرایط استفاده از آن چیست؟ چه کسانى اجازه اعمال آن را دارند؟ اسلام در این زمینه چه مىگوید؟ روانشناسان و مربیان تربیتى چه میگویند؟
پرسش هایى از این قبیل، در محافل تربیتى زیاد مطرح است. چنین مشهور و معروف شده که تنبیه از نظر روانشناسان، به دلی…