نوشته‌ها

مقایسه نور در قرآن با آتش یا نور در زرتشت :

اشاره: نور در قرآن هیچ ربطی به آتش یا نور مطرح در زرتشت ندارد و مقایسه آن دو با هیچ معیار و ملاکی درست نمی باشد.‌ زیرا آتش یک پدیده ای است که از تعامل شیمیایی آکسیژن با مواد آلی به وجود می آید و خاصیت طبیعی آن سوزندگی و گرمازایی می باشد و بشر برخی از نیازهای مادی خود را توسط آن رفع می سازند. و با شناخته شد…

نشستن امام کاظم (علیه‌السلام) در میان آتش

اشاره: عبدالله بن جعفر معروف به عبدالله اَفطَح دومین پسر امام صادق(علیه‌السلام) که پس از شهادت ایشان، ادعای امامت کرد و پیروان او به فطحیه معروف شدند. بخشی از کسانی که به عبدالله گرویدند، به دلیل بی‌بهره بودن او از علوم دینی، بزودی از او برگشتند. عبدالله هفتاد روز پس از ادعای امامت، درگذشت و چون فرزن…

حرام بودن آتش بر حضرت فاطمه زهرا (علیهاالسّلام)

اشاره: اسباب و عوامل طبیعی که در دنیا اثر خود را می گذارد، به اراده خداوند ساخته و منظم شده است. به آتش خصوصت سوزاندن و به آب اثر خاموش کردن آتش را داده است. همانگونه خداوند متعال حضرت ابراهیم(علیه‌السلام) را از سوزاندن توسط آتش نگه داشت و آن را برای آن حضرت گلستان قرار داد، برای هر کسی دیگیر اگر بخواهد ای…

وجه تسمیه حضرت فاطمه به فاطمه (سلام الله علیها)

در کتاب های اهل سنت از وجه تسمیه حضرت زهرا سلام الله علیها به اسم فاطمه سخن گفته شده است. از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم نقل شده که فرمود:  « ابنتی فاطمه حوراء آدمیه لم تحض ولم تطمث ، وإنما سماها الله فاطمه لان الله تعالى فطمها ومحبیها من النار .  و با زنقل شده «إنما سمیت فاطمه لان الله فط…

کرامت امام کاظم علیه السلام در برابر عبدالله افطح

 مفضل بن عمر می‌گوید: چون امام صادق ـ علیه‌السلام ـ وصیت فرموده، امامت را به موسی‌کاظم علیه‌السلام. بعد از آن برادر بزرگ او که عبدالله معروف به افطح بود، دعوی امامت کرد؛ آنگاه امام موسی‌کاظم ـ علیه‌السلام ـ فرمود: در میان خانه ایشان هیزم بسیار جمع کردند و فرستاد که برادر خود عبدالله را طلبید که بیای…