نوشتهها
سؤالاتى پیرامون زیارت عاشورا
اشاره:
در زیارت عاشورا فرازهاى گوناگونى قرار گرفته که با توجه به معانى آن جملات سؤالاتى به ذهن مى رسد که نیاز به پاسخ دارد. در این مقاله به پاره اى از سؤالات، پاسخ داده شده که توجه خوانندگان عزیز را به آن جلب مى کنیم.
۱. «و لعن اللّه بنى امیه قاطبه» چرا دعا مى ک…
رابطه لعن و سرنوشت انسان
چرا پیامبر اسلام فرمودند لعنت خدا بر حکم بن عاص و هر که از صلب او خارج شود (مروان بن حکم)چگونه ممکن است ما سرنوشتى محتوم براى کسى که هنوز پا به دنیا نگذاشته است قائل شویم. مگر دوران طفولیت دوران معصومیت نیست پس چرا ایشان در دوران کودکى او را به شکل وزغ دیدند آیا این گونه قضایا با عدل خدا و اختیار تفویض…
لعن بنی امیه
ابو حذیفه بن عتبه بن عبدالشمس بن امیه، از یاران پیامبر اکرم – صلی الله علیه و آله- در بدر بود، ولی ما در زیارت عاشورا با گفتن لعن بر بنی امیه، این صحابه را هم لعن می کنیم، به چه دلیل او باید شامل لعن شود؟
پاسخ:
خداوند در قرآن کریم بر دشمنان پیامبرش و بر ظالمین و منافقان لعن نموده است، پیامبر اکرم صلی…
آیا امام حسن (ع) کسی از اصحاب را لعن کرده است؟
پاسخ:
هر چند که این مطالب را در مقاله «مشروعیت سبّ و لعن از دیدگاه اهل سنت» آورده بودیم؛ اما به مناسبت شهادت امام مجتبی علیه السلام که این روزها متعلق به آن حضرت است ، باردیگر و به صورت مجزا در این قسمت گذاشته می شود، امیدوارم که قلب نازنین آن حضرت از همه ما شاد گردد .
این مقاله نیز در دو بخش تقدیم دوستان خواهد…
لعن اللّه زائرات القبور
آیا جایز است زنان به زیارت قبور بروند ، با توجه به آنچه از پیامبر ( صلی الله علیه وآله ) نقل شده است: «لعن اللّه زائرات القبور»؟
ج - پاسخ این پرسش را اینگونه مى توان داد:
الف - احادیثى داریم که مى گوید حضرت فاطمه زهرا( سلام الله علیها ) و یا عایشه به زیارت قبور مى رفتند؛
أَنَّ فَاطِمَهَ بِنْتَ النَّبِیّ…
لعن در زيارت عاشورا
آيا در ميان خاندان بنياميه، هيچ مسلماني وجود نداشته است كه همگي مستحق لعن و نفرين شدهاند؟
جواب اجمالي:
اولاً: لعن بنياميه تنها در زيارت عاشورا نيست بلكه در قرآن و و احاديث شيعه و سني آمده است.
ثانياً: مراد از بنياميه كساني هستند كه با پيامبر (صلي الله عليه و آله) و اهل بيت پيامبر (عليهم السلا…
پیوند دوستی بین اعضای خانواده
پیوند با خانواده، تنها یک پیوند مکانیکی نیست و اگرچه ما در نسبت خود با پدر، برادر، خواهر، مادر و... اختیاری از خود نداریم و این یک پیوند مکانیکی است ولی گذشته از این پیوند، باید با افراد خانواده دوست هم باشیم، باید پدر با فرزند و فرزند با پدر و مادر دوست باشد و نباید مردم از خانواده انسان به او نزدیکتر باش…