نوشتهها
سیره ائمه اطهار(ع) در عزاداری :
اشاره:
عزاداری در مصیبت ازدستدادن عزیزان، در بین پیروان مکاتب گوناگون، به شیوههای مختلف مرسوم بوده است. در دین مبین اسلام نیز رسول گرامی اسلام (ص) و ائمه طاهرین(ع)در مناسبتهای مختلف در غم رحلت و شهادت عزیزانی مشغول عزاداری می شدند. بزرگترین مصیبت و فاجعه تاریخ بشر از آدم تا خاتم که همانا شهادت جان…
روش ارشاد و هدایت
اشاره:
امام حسن مجتبی فرزند امام علی علیهما السلام و فاطمه زهرا(سلام الله علیها) اولین نوه پیامبر(صلی الله علیه و آله) است. بنابر گزارشهای تاریخی، نام «حسن» را پیامبر(صلی الله علیه و آله) برای او برگزید و او را بسیار دوست داشت. او هفت سال از عمر خود را با پیامبر(صلی الله علیه و آله) همراه بود و در بیعت رضوا…
بخشش ، همراه با تعلیم و تربیت
اشاره:
حسین بن علی بن ابیطالب(علیه السلام)، مشهور به اباعبدالله و سیدالشهداء (۴-۶۱ق)، امام سوم شیعیان است، که ده سال امامت را بر عهده داشت و در واقعه عاشورا به شهادت رسید. او فرزند دوم امام علی(علیه السلام) و فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و نوه حضرت محمد(صلی الله علیه و آله) است.
…
بعد اخلاقى ـ تربیتى حماسه عاشورا و دستاوردهاى آن
اشاره
ماجراى عاشورا نمایش عالى ترین و زیباترین حماسه هاست. شمع وجود امام حسین(علیه السلام) پروانه هایى را به گرد خود جمع کرده بود که سر از پا نمى شناختند و در راه عشق به معبود، هر نیشى را نوش مى دانستند و با فداکارى بى نظیر و ایمان بى بدیل خود، جامعه بشرى را از لحاظ سازندگى سربلند کردند و ملکوتیان را…
حسین(ع)، فرزند ابراهیم
ابوالقاسم جعفری
تمدن بابل در حدود سه هزار و هفتصد سال پیش که حضرت ابراهیم در آن زندگی میکرد دو ویژگی عمده داشت.نخست اینکه انجام آداب و مراسم و اجرای شعایر جمعی، بیش از عمل صالح، تقوا و فضایل اخلاقی اهمیت داشت و کسی که میخواست به وظیفه خود در برابر خدایان عمل نماید میبایست قربانیهای شایستهای به م…
ملاقات های امام حسین علیه السلام از مدینه تا کربلا
آغاز سخن
حضرت ابا عبد اللّه الحسین علیه السلام برای قیام جاودانه کربلا، علاوه بر زمینه سازی چندین ساله دوران گذشته، از آغاز حرکت خویش نیز دست به فعالیتهای گسترده ای زد: وداع جانسوز با قبر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و افراد مختلف، نوشتن وصیت نامه و نیز نگارش نامه های بسیار برای قبیله ها و…
امام حسین علیه السلام ؛الگوی زندگی (2)
4 . شجاعت
خداوند متعال در توصیف ویژگیهای مردان الهی و مبلغان راه حقیقت، شجاعت و شهامت را یکی از بارزترین صفات و خصلتهای آنان می شمارد و می فرماید: «الذین یبلغون رسالات الله ویخشونه ولا یخشون احدا الا الله وکفی بالله حسیبا» ؛ (1) «کسانی که رسالتهای الهی را ابلاغ می کنند و تنها از خدا می ترسند و از…
روشهاى تبليغى نهضت حسينى
سخنرانی شهید مطهری در شب عاشورا
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدالله رب العالمین بارى الخلائق اجمعین و الصلوه والسلام على عبدالله و رسوله و حبیبه و صفیه ، سیدنا و نبینا و مولانا ابى القاسم محمد صلى الله علیه و آله و سلم و على آله الطیبین الطاهرین المعصومین، الذین یبلغون رسالات الله و یخشونه و لا یخشون …
ارتباط حضرت مهدى (عج) با امام حسين (ع)
چون در آن ساعتى كه دشمنان، جدّم امام حسين عليه السلام را به قتل رساندند فرشتگان با ناراحتى در حالى كه ناله سرداده بودند عرض كردند پروردگارا! آيا از كسانى كه برگزيده و فرزند برگزيده تو را ناجوانمردانه شهيد كردند در مي گذري؟ در جواب آنها خداوند به آنان وحى فرستاد كه: اى فرشتگان من! سوگند به عزّت و…